## **SOVREN PACIFIC NORTHWEST HISTORICS**

**JULY 4-6, 2014** 

## **Thursday July 3**

- 12-5 Paddock Open
- 1-5 Registration in the "Ticket" building
- 1-5 Roaming Tech Inspectors
- 5:00 SOVREN Membership Meeting Banquet Tent behind Grandstands



6/24/14 Tentative Ver7.2

Friday July 4	<u>Satur</u>	day July	<u>/ 5</u>			Sunday	/ July 6	<u> </u>			
7:00 1:00 Registration in "Tickets" building	g 7:00	12:00	Registra	tion in "Ticket	s" building	6:30 -	8:30	Pancak	e Breakfast (	@ Conces	sion
7:00 1:00 Roaming tech inspectors	7:00	12:00	12:00 Tech Inpection in your paddock Stand								
7:30 Track Orientation - Meet at PreGrid Acc	ess <i>8:00</i>	Worker	orker's Meeting – Turn 8 in-field			7:30 - 8:00 Chapel Service in Banquet Tent					nt
Rd near Concession s	and 8:30	Driver's	: Meeting -	Turn 9 Grand	stands	8:00 - 11:00 Registration in "Tickets" building			าg		
8:00 Worker's Meeting – Turn 8 in-field	9:05	- 9:20	15 min	Closed Wh	eel Warm Up	8:00 Worker's Meeting – Turn 8 in-field					
8:30 Driver's Meeting - Turn 9 Grandstands	9:25	- 9:40	15 min	Open Whee	el Warm Up	9:05 -	9:15	10 min	Closed W	heel War	m Up
9:05 · 9:25 20 min Practice/Qual Group	1&2		Anthem	s		9:20 -	9:30	10 min	Open Wh	eel Warm	Up
9:35 · 9:55 20 min Practice/Qual Group	6&7 9:50	- 10:10	20 min	Race #2	Group 1&2			Anthem	ıs		
10:05 - 10:25 20 min Practice/Qual Group	8 10:20	- 10:40	20 min	Race #2	Group 8	9:40 -	10:00	20 min	Race #4	Group	3
10:35 · 10:55 20 min Practice/Qual Group	4 10:50	- 11:10	20 min	Race #2	Group 5	10:05 -	10:25	20 min	Race #4	Group	1&2
11:05 · 11:25 20 min Practice/Qual Group	3 11:20	- 11:40	20 min	Race #2	Group 4	10:35 -	10:55	20 min	Race #4	Group	4
11:35 · 11:55 20 min Practice/Qual Group	5 11:50	- 12:10	20 min	Race #2	Group 3	11:00 -	11:20	20 min	Race #4	Group	6&7
12:00 · 1:00 60 min Lunch	12:15	- 1:15	60 min	Lunch		11:30 -	12:00	30 min	USRRC Se	niors Tou	Race
Anthems	1:20	<b>-</b> 1:40	20 min	Race #2	Group 6&7	12:05 -	1:05	60 min	LUNCH		
1:10 · 1:35 25 min Race #1 Group	1&2 1:50	- 2:10	20 min	Race #3	Group 1&2	1:10 -	1:30	20 min	Race #4	Group	5
1:45 · 2:10 25 min Race #1 Group	8 2:20	- 2:40	20 min	Race #3	Group 5	1:40 -	2:00	20 min	Race #4	Group	8
2:30 4:00 Drivers: Strawberry Shortcake in	<i>Tent</i> 2:50	3:10	20 min	Race #3	Group 6&7	2:10 -	2:25	15 min	Race #5	Group	3
2:20 · 2:45 25 min Race #1 Group	3 3:20	3:40	20 min	Race #3	Group 4	2:35 -	2:50	15 min	Race #5	Group	1&2
2:55 · 3:20 25 min Race #1 Group	4 3:50	4:10	20 min	Race #3	Group 3	3:00 -	3:15	15 min	Race #5	Group	8
3:30 - 3:55 25 min Race #1 Group	6&7 4:20	4:40	20 min	Race #3	Group 8	3:25 -	3:40	15 min	Race #5	Group	4
4:05 - 4:30 25 min Race #1 Group	5					3:50 -	4:05	15 min	Race #5	Group	6&7
	5:15	Salmor	n / Chicke	n BBQ -		4:15 -	4:30	15 min	Race #5	Group	5
5:00 Worker/Driver Party @ Conces	sions	Banquet tents behind Grandstand				5:00 Worker / Driver Party at Banquet Tent					4
				_		5:00	vvoi ker	ווע / Driver	r <b>arty</b> at Bal	ічиет геп	
Group 1 - VINTAGE Small Bore & Formula V, selec	ted Historic			Chief Steward	l:	John Ma	rtinsen	Timing (	Chief	Tom	Krach
Group 2 - VINTAGE Large Bore & Modified, Sportsr	acers			Co-Race Cha	irs Ward Be	ettes / Mike	Lawler	Starter C	Chief	Sherri Ma	sterso

Group 1 - VINTAGE Small Bore & Formula V, selected Historic	Chief Steward:	John Martinsen	Timing Chief	Tom Kracht
Group 2 - VINTAGE Large Bore & Modified, Sportsracers	Co-Race Chairs	Ward Bettes / Mike Lawler	Starter Chief	Sherri Masterson
Group 3 - HISTORIC Small Bore (DP, EP, FP, HP)	Tech Chief	Robin Bee	Grid Chief	Roxann Vine
Group 4 - HISTORIC Mid Bore (CP & BS)	Registration Chief	Sherri Masterson	Flag Chief	Lawrence Danton
Group 5 - HISTORIC Large Bore (AP, BP, FIA G4, Trans-Am)	Drivers Services	Debbie Haley	Hospitality	Margo Bee
Group 6 - FORMULA (Formula & Small Bore Sports Racers)	Course Marshall	Marc Von Stubbe	Hot Pits	Fran Blackman
Group 7 - EXHIBITION (Large Bore Formula & Sports Racers, FIA)	Emergency Chief	Ricky Lee Berger	Comm Chief	Cece Papa
Group 8 - PRO3	Media Chief	Bob Pengraph	Pace/Safety Car	Alan Staats